Hotte deilige

Meny

Hotte deilige

Sexy damer vakre nakne damer

sexy damer vakre nakne damer

De strålte begge to av fullkommen lykke, og Eva falt meg om halsen og gav meg en god klem mens hun utbrøt; For en d e i i l i g mann du har! Når varmblodige mennesker kommer sammen oppstår det lyst til seksuell utfoldelse, det er da helt naturlig! Jeg ble stående i knestilling mens han falt sammen under meg av utmattelse. Emil var nå helt utkjørt, han trakk slapp-svansen ut, og da fitteleppene slapp taket omkring den hørtes det en svuppende lyd. To frisinnede naturistektepar er blitt kjent med hverandre under en ferieuke. Så stakk han den litt innenfor, den skurte mot de ytre fitteleppene for så å gli inn mellom dem, og så følte jeg at det frekke hodet berørte klitoris. Så lå jeg lykkelig avslappet en stund innen jeg akte meg nedover og slikket kukken hans med begjærlig tunge.

Første kvelden inviterte vi naboene våre over til oss til aftens, og naturligvis fant vi ingen grunn til å iføre oss klær. Herregud for et redskap han hadde! Vi satt nakne sammen, jeg med Emil som kavaler, mens Eva var min Imres borddame. Han stilte seg knestående mellom lårene mine mens han lot det svære rødbrune kukkhodet leke ertent med de svulmende leppene mine. Derfor ble det slik at jeg og Emil gikk sammen til hans og Evas vogn, mens Eva og Imre ble i vår vogn for natten. Imre og jeg er det som kalles frisinnede og moderne mennesker, vi er i slutten av førtiårene og med de merker årene gir hvert eneste menneske. Med ett slet han kukken ut av munnen min.

Vi er bunn ærlige overfor hverandre, og om én av oss treffer noen vi ønsker å oppleve noe fint sammen med uten at den andre er med, så er dette helt i orden. Vi spiste en saftig biff med rikelig rødvin;Egri Bikavér var det visst. Nå var han mye villere enn sist, og gud som jeg likte dette! Sa han og viftet med den grove stive kukken sin. Han visste hvordan en kvinne skal tas hånd. Kjør kukken inn i meg! Jeg nøt å bli tatt i denne stillingen og kjenne kukken arbeide inne i meg. Dette er fra først av et problem, men så blir barna invitert til å bli med på leken, og da blir det fart på sakene! Men som de erfarne swingere vi er, vet vi godt at innen to par foretar seg noe sammen i samme seng, er det avgjort nødvendig at en bytter partnere for å lære hverandre riktig godt å kjenne. Da han satte i gang med å pule meg i lange støt randt tårene fra øynene mine fordi det var så gjennom vidunderlig.

.

Fetish sex butikk sexy truse n bh

Paradise hotel deltakere 2018 sexy undertøy menn

Sexy damer vakre nakne damer

Dansk sex video indian sexy langt hår

Shemale cumshots gratis nakne damer 882
Erotikske noveller massasje østfold 881
Hot russian dating erotic thai massage Mature anal erotic photography
Sexy damer vakre nakne damer 592
Sexy damer vakre nakne damer 486

Hodet mitt hvilte jeg på en pute, og før jeg riktig hadde summet meg, kom han. Fra første stund hadde vi følelsen av at disse naboene var mennesker vi likte, og vi forsto straks at sympatien var gjensidig. Ingen ting i verden kunne gi meg noen bedre tilfredsstillelse enn akkurat det som nå skjedde. Å, som jeg nå lengtet etter å få den i meg! Og nå var vi to blitt riktige venninner.

Jeg var ennå øm i underlivet etter første akt, men jeg kom meg opp i knestående stilling mens jeg vendte den brede og solide baken min, høyt hevet mot ham og jeg skrevet bredt. De mener at nudisme ikke bare består av nakenbading og det å sole seg i Adams og Evas drakt. Tonen mellom oss var munter og bortimot løssluppen. Vi har det kort og godt aldeles ideelt. Så herlig det var å få fylt fitta av denne store og tykke kukken og å bli skikkelig rundpult. Så kjørte han seg inn med full kraft, og skjeden klamret seg med ett rundt kukkskaftet hans. Ingen nysgjerrighet, ingen kontroll, og ingen sjalusi! Det fulgte en ny dag med uforpliktende latmannsliv på stranden avbrutt av turer opp til vognene for å innta måltider og for å gjøre innkjøp. Vi er glade og muntre, og vi aksepterer situasjonen som den er, dager vi har bak oss får vi aldri tilbake! Mørket falt på, men kvelden var fløyelsbløt og mild, med klart vær og fullmåne og tindrende stjernehimmel, følgelig steg stemningen til det romantiske.

Den var grov som underarmen min og ellers var det den lengste pikk jeg hittil hadde sett. Vi kysset pasjonert med munnene vidåpne og tungene våre lekte viltert sammen. Vi møttes i en het og knugende omfavnelse da han holdt meg fast som i en skruestikke. Vinen gjorde oss akkurat passe opprømte men langt fra beruset, vi flørtet vilt med hverandre, Mennene gav oss to damer vakre komplimenter, og noen hver fikk lyst til å kysse, kjærtegne og fomle med bordpartneren. Dette har vært klokt, og følgelig har de parene vi har noe med å gjøre blitt våre aller beste venner.

At Emil på sin side var meget vel fornøyd med måten min å bruke hele kroppen på, gav han meget begeistret uttrykk for til Imre neste morgen da vi møttes med de andre to, og det var så gjennom herlig å se at også min. Parene det her fortelles om har begge hver sine tenåringsbarn som utvilsomt en eller annen gang kommer til å bli kjent med hva de voksne foreldrene driver med. Jeg kunne se at mennene våre møttes i et fast håndtrykk, og jeg hørte dem lovprise oss koner i høye toner, ja nå var vennskapet beseglet mellom oss fire, og feriens forløp fastlagt! Så seg trettheten på, og vi sovnet blidelig inn sammen. Jeg kan meget godt huske hvor fint Emil og jeg hadde det sammen. Vi innlater oss ikke med hvem som helst! De indre fitteleppene for inn i skjeden, så trangt var det, men gud så herlig det var! Vi er naturister, og hver fridag og ferie pleier vi å tilbringe i vår campingvogn på en naturiststrand ved Balatonsjøen. Etterhvert ble stemningen djerv, ja bortimot frivol, og ingen la lenger skjul på at her kom det til å bli knulling.

Skulle det ved vise seg at kjemien ikke stemmer, kutter vi forbindelsen med en gang innen noe som helst av intim karakter hender. Jeg vil pule fitta di bakfra, skynd deg og kom i stilling er du snill! Jeg lå i armene hans, lykkelig og herlig nypult, han kysset meg på halsen av takknemlighet, og jeg hvisket til ham: -Takk elskede Emil, jeg vil aldri glemme denne deilige opplevelsen som har beriket livet mitt! Mennene sa de ville ta seg en biltur sammen, det var noe de ville dra og se på sammen. Mens jeg ennå hadde den i munnen, sprang den ut i full blomst. Jeg vil ha deg bakfra. Kukken gled inn, helt inn og ut igjen og berørte klitoris før den gled inn på nytt og bunnet så gjennom herlig.

Store nakne damer eldre kvinne søker yngre menn

Så kom han, jeg kjente spermaen sprute og selv kom jeg i en lang serie orgasmer. Kjærlighetssaftene randt ut av meg, og Emil gav seg til å slikke fitta mi og han slurpet i seg av det jeg hadde å gi, og han sa det smakte som honning. Han eltet det ene brystet mitt med den ene hånden mens den andre vispet i kjønnet mitt, og jeg grep om staken hans og ronket ham ømt mens jeg innimellom klødde pungen hans. Så ble det til at vi for et par år siden mens vi var på ferie ved Balatonsjøen fikk ekteparet Eva og Emil som nærmeste naboer i deres campingvogn online dating sims for guys sandnes like inntil vår. I øyeblikket mens kukken spyttet og fitta kokte over og sendte herlige trekninger, kysset vi hverandre grådig erotisk krevende.