Hotte deilige

Meny

Hotte deilige

Hva er vat gleden med skjeden

hva er vat gleden med skjeden

Det samme ønsket Dahl å få til da hun og Nina Brochmann startet arbeidet med sin bok om kvinners underliv. Nesten alle har det! Det var utrolig kult å se hvordan Giulia Enders (forfatteren av «Sjarmen med tarmen».) klarte å skrive tilgjengelig og morsomt om det som for mange er et skambelagt organ. Inspirert av «Sjarmen med tarmen ellen Støkken Dahl, som er en av de to forfatterne av «Gleden med skjeden forklarer at «Sjarmen med tarmen» var en av inspirasjonene til skrivingen. «Passer for alle som er født med en vulva» (alias dametiss lyder baksideteksten. De har gitt kvinner i alle aldre et nyttig verktøy til å gjøre nettopp det. Boken ble først utgitt i Tyskland, hvor den ifølge Cappelen Damm har solgt over 1,7 millioner eksemplarer. Og hvorfor blør noen kvinner nok til nesten å fylle et badekar hver måned, når gjennomsnittskvinnen kun fyller en liten espressokopp?

De to forfatterne er kvinnene bak bloggen. Hadde endometriose eller pcos rammet menn, hadde det nok blitt en helt annen, bredere og langt bedre opplyst vei i vellinga. Så følger egne kapitler for «utflod, mensen og annet gørr om sex, prevensjon, og sykdom. Boken gir med andre ord svar på spørsmålene som det ofte er vanskelig å stille, på en lettlest og morsom måte. De utenlandske forlagene har fortalt meg at de synes boken inneholder en unik kombinasjon av faglig tyngde, kompetanse og erfaring, med et sjenerøst, inkluderende og lett ungdommelig språk, sier Råkil. Den starter med en enkel og morsom anatomileksjon om hva som er hva «der nede» og ikke minst «der inni». Jeg har ikke opplevd noe lignende.

Aller viktigst er forfatternes innsats som mytedrepere. Ikke først og fremst en forretningsidé. Jomfruhinnen fins faktisk ikke, forklarer de, myten om at den sprekker på bryllupsnatta om du aldri har hatt sex før er funnet opp av menn som ville holde kvinners seksualitet på matta. Derfor er jeg egentlig ikke overrasket over at et slikt folkeopplysningsprosjekt slår an, sier hun. Allerede solgt til Danmark, i det forlaget karakteriserer som et rekordraskt salg. Hele verden synes å være desperate etter boken, og jeg har jobbet 12-13 timers dager hele uken bare for å svare entusiastiske forleggere rundt i verden, sier Even Råkill, som er rettighetssjef i Oslo Literary Agency.

..

Ingen medlemskap sex nettstedet mo i rana

Samtidig tar forfatterne tydelig standpunkt. «Passer for alle som er eller en gang har vært i puberteten kunne det like gjerne stått. Ved å kombinere kjent medisinsk kunnskap med ny forskning, inneholder Gleden med skjeden alt du fitte video rune rudberg nakenbilde trenger å vite om underlivet. Aschehoug, nå skjer det. Om du liker analsex eller ikke.

Hva Er Vat Gleden Med Skjeden

Spruting sex med fremmede

Men selv om denne typen fagbøker har vist seg å ha et stort salgspotensial, avviser Råkil at «Gleden med skjeden» først og fremst har vært en forretningsidé. Tilgang på lovlig abort er nødvendig. Her er ingen hevede pekefingre, bare saklig informasjon. Aller viktigst er imidlertid den rolige, ikke-dømmende tonen, samme hvilket tema det gjelder. Sakprosa, nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl. Små, men tydelige spark i retning patriarkatet, og en vellykket bruk av popkulturelle referanser. Så har det vist seg at svært mange er opptatt av temaet, sier Råkil. Hva er vat gleden med skjeden

Venner med fordeler eller noe mercedes fredrikstad

Intimkirurgisk fiksing på vulva med «feil» utseende er ikke bra. Trenger du en abort, fungerer det på denne måten, og vil du ha analsex, får du tipsene her. Jomfruhinna slik vi kjenner den fins ikke. Om du ser slik eller sånn. Bøker om kroppsdeler, med titler som rimer, har vist seg å være en god forretningsidé. Etter et par tiår med stadig økende kroppsfokus av den typen som bare er tynt forkledd skjønnhetspress hvor alt samfunnet har å si om kroppene våre, er hvor langt unna det slanke og muskuløse, komplett uoppnåelige idealet de er kommer det nå bøker som tar. Her vil du lære om klitoris sin dype hemmelighet, den ville hormondansen som styrer mensen og hvordan prevensjon fungerer i kroppen. Du blir også kjent med en rekke vanlige kvinnesykdommer. Foreløpig er boken våt vagina helene rask kjæreste utgitt i 36 land.